BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FOSSIL ES4899

Çmimi origjinal qe: 149.00 €.Çmimi i tanishëm është: 104.30 €.

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Brendi

Lloji i Produktit

Orë

Emri

Gjinia

Femra

Ngjyra e fushës

Diametri i kornizës

Lloji i xhamit

Mineral

Mekanizmi

Kuarc

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM

Materiali i rripit

garancioni

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.