Zhvillimi i karierës dhe punësimi në pozitën që të pëlqen, janë shtyllë kyçe për ndërtimin e suksesshëm të së ardhmes tuaj. Punësimi në kompaninë tonë, shkon përtej një mundësie të re, duke reflektuar kështu në një rrugëtim tuajin të avancuar profesional i cili mund të rritet çdo herë e më tepër.

Bashkohu me ne!

Bëhu pjesë e ekipit tonë dhe jep kontributin tënd në zhvillimin e dyqaneve, produkteve, marketingut apo artit të shitjes. Natyra jote entusiaste, do të jetë ideale për rutinën e punës që kërkon  kompania më e madhe në Kosovë për orë, syze dhe bizhuteri.

 
INFORMATA TJERA RRETH PUNËS DHE APLIKIMIT:

Aplikimi bëhet duke dërguar CV-në tuaj në emailin info@ias-ks.com. Ndërsa për informata më të hollësishme rreth mënyrës së aplikimit për konkurset tona, ju lutem të na kontaktoni në +38349880840 në çdo ditë pune prej orës 09:00 – 16:00.