Blej online.
Dërgesa falas në të gjitha porositë.
Mundësi pagese me këste.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FOSSIL FS5151

135.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Brendi

Lloji i Produktit

Orë

Gjinia

Meshkuj

Diametri i kornizës

Lloji i xhamit

Mineral

Mekanizmi

Kuarc

Materiali i rripit

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.