BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

JEMI KËTU PËR TË JU NDIHMUAR

Keni nevojë ta riparoni orën tuaj?

SI TA SERVISONI ORËN TUAJ?

Keni vënë re se ora juaj është ndalur ose nuk funksionon siç duhet?  Sjelleni orën tuaj në pikën tonë më të afërt dhe pas diagnostifikimit nga serviserët tanë do ju ofrohet shërbimi i nevojshëm.

INTERVENIM I SHPEJTË

Ndërrimi i baterisë, shkurtimi i rripit ose byzylykut, kontrolli i hidroizolimit etj.

MIRËMBAJTJA E PJESËSHME

Zëvendësimi i baterisë ose rregullimi i saktësisë së një ore mekanike dhe zëvendësimi i elementeve që sigurojnë rezistencën e orës ndaj ujit.

MIRËMBAJTJE E PLOTË

Çmontimi i plotë i mekanizmit lëvizës për pastrim, vajosje dhe zëvendësim i pjesëve të konsumuara ose ndërrim i mekanizmit lëvizës duke përfshirë edhe mirëmbajtjen e pjesëshme.

Ndërrimi i baterisë, shkurtimi i rripit ose byzylykut, kontrolli i hidroizolimit etj.

Zëvendësimi i baterisë ose rregullimi i saktësisë së një ore mekanike dhe zëvendësimi i elementeve që sigurojnë rezistencën e orës ndaj ujit.

Çmontimi i plotë I mekanizmit lëvizës për pastrim, vajosje dhe zëvendësim të pjesëve të konsumuara ose ndërrim i mekanizmit lëvizës duke përfshirë edhe mirëmbajtjen e pjesëshme.