BLEJ ONLINE • PAGUAJ PASI TA PRANONI PRODUKTIN OSE ME KARTELË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

D1 MILANO ULTRA-THIN DENIM D1-UTDL02

240.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Inspired by the evolution of denim fashions during the 90’s, the Double Denim collection revives a new way to style this timeless trend. Brushed linen or soleil dials, twill weave leather-lined straps, contrast stitchings, and metallic embellishments. Which is your favourite shade?
Gjinia

Femra

Brendi

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.