fbpx

BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

HISTORIA JONË

IAS Group është themeluar në vitin 1971. Përvoja 52 vjeçare na ka mundësuar që të bëhemi lider të tregut me produktet dhe shërbimet më të mira të elegancës dhe kohës, ndërsa sot ne jemi shëndrruar nga një biznes me traditë familjare në një ndërmarrje e cila sjell ekskluzivisht në treg mbi 70 brendet më të njohura botërore për orë, syze dhe aksesorë. Rrëfimi ynë është po aq unik dhe origjinal, sikur të gjitha produktet tona botërore. Për 52 vite me radhë, iAs zbukuron sytë dhe duart e mijëra klientëve të çmuar. Sepse është puna jonë t’ju mbajmë juve të bukur, elegant, të saktë dhe në kohë.
OUR STORY
Shpërndaje

ABONOHU