Blej online.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

RADO True 01.734.6108.3.032

2,535.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Materiali

Lloji i xhamit

Safir

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM

Origjina

Mekanizmi

Automatik

Gjinia

Femra

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.