BLEJ ONLINE • PAGUAJ PASI TA PRANONI PRODUKTIN OSE ME KARTELË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

PHILIP PLEIN ORE street Couture PWYAA0323

389.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Brendi

Gjinia

Femra

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM

Mekanizmi

Kuarc

Materiali i rripit

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.