Blej online.
Dërgesa falas në të gjitha porositë.
Mundësi pagese me këste.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

PHILIPP PLEIN HYPER $PORT PWHAA0621

295.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

Femra, Meshkuj

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM

Mekanizmi

Kuarc

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.