BLEJ ONLINE • PAGUAJ PASI TA PRANONI PRODUKTIN OSE ME KARTELË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

GUESS ORE ODYSSEY W1107G3

239.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

Meshkuj

ngjyra-e-fushes

Blue

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

100m

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.