Blej online.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FREDERIQUE CONSTANT CARREE LADIES FC-200MC16B

1,015.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

femer

Rezistenca ndaj ujit

3 ATM

Diametri i kornizës

Ngjyra e fushës

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.