BLEJ ONLINE • PAGUAJ PASI TA PRANONI PRODUKTIN OSE ME KARTELË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

D1 MILANO ULTRA-THIN D1-UTLL13

240.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Smaller case, same attention to details. The Ultra Thin 34 with calf leather strap is ideal for women who perceive elegance as a form of character, strength and attitude.
Gjinia

Femra

Brendi

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.