1+1 GRATIS. PAGUAJ VETËM PRODUKTIN ME ÇMIM MË TË LARTË

 Riparues/Serviser të Orëve – Gjilan

 Jemi në kërkim të një riparuesi të orëve të përkohshme. Nëse keni përvojë në riparimin e orëve dhe kujdeseni për detajet, jeni personi që na duhet.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Nevojshme:

  • Përvojë në riparimin e orëve.
  • Kujdes ndaj detajeve.
  • Aftësi teknike dhe aftësi të mira komunikimi.

Aplikoni duke thirrur në numrin: 049 880 840 dërgoni të dhënat tuaja në info@ias-ks.com me subjektin “Aplikim për Riparues/Serviser të Orëve”. 

×

Na kontaktoni në Whatsapp

× Chat