BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

VERSACE PALAZZO EMPIRE – 39 MM VECO01420

1,090.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

Femra

Ngjyra e fushës

Mekanizmi

2 hands quartz

Materiali i rripit

Origjina

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.