BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

VERSACE MINI VANITY VEAA01420

889.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

The Mini Vanity hold it’s stylish code. Medusa Head studs applied on the leather strap, remarking the presence of the most iconic symbol The Medusa Head of Versace in a fashion twist. The bezel recalls the three-dimensional rocky studs, while the dial sober and softer recalls the the Greek Key from 3H to 9H all melted with the dial color. The metal band with the new ornament pattern interrupts the classic look thanks to the engraved texture applied. Mini Vanity a signature beauty!

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

Femra

Ngjyra e fushës

Mekanizmi

Quartz 2 hands

Materiali i rripit

Origjina

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.