BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

HUGO ORE Intense HB1540150

Çmimi origjinal qe: 279.00 €.Çmimi i tanishëm është: 223.20 €.

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Brendi

Gjinia

Femra

Ngjyra

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

3 ATM

Materiali

Materiali i rripit

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.