Blej online.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

HUGO ORE Dance HB1540162

219.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Brendi

Gjinia

Femra

Ngjyra

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

3 ATM

Materiali

Materiali i rripit

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.