1+1 GRATIS. PAGUAJ VETËM PRODUKTIN ME ÇMIM MË TË LARTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

GUESS GU2784/V 052

160.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Gjinia

Femra

Lloji i syzeve

Optike

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.
×

Na kontaktoni në Whatsapp

× Chat