Blej online.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FREDERIQUE CONSTANT CARREE AUTOMATIC FC-303N4C6

1,215.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Through this unique family name, Frederique Constant has not only breathed new life into classic watchmaking but given concrete expression to its founding mission: to make luxury timepieces accessible to as many people as possible. This iconic collection is affirming its timeless charm with a more modern, stronger, more contemporary design.

Brendi

Gjinia

Meshkuj

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.