1+1 GRATIS. PAGUAJ VETËM PRODUKTIN ME ÇMIM MË TË LARTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FREDERIQUE CONSTANT Art Deco Round FC-200MPW2AR2B

1,375.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia
Rezistenca ndaj ujit

3 ATM

Diametri i kornizës

Ngjyra e fushës

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.
×

Na kontaktoni në Whatsapp

× Chat