1+1 GRATIS. PAGUAJ VETËM PRODUKTIN ME ÇMIM MË TË LARTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FENDI KORNIZE FE40020I 54B01

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Brendi

Gjinia

Femra

Lloji i syzeve

Optike

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.
×

Na kontaktoni në Whatsapp

× Chat