BLEJ ONLINE • PAGUAJ PASI TA PRANONI PRODUKTIN OSE ME KARTELË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

EBEL ORE EB1216615

2,649.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

Meshkuj

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

10 ATM

Materiali

Materiali i rripit

Ngjyra e fushës

Mekanizmi

Automatik

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.