Blej online.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

CALVIN KLEIN AKSESORE CKJ35000243

99.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Aksesore

Brendi

Gjinia

Femra

barkodi

7613272501217

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.