Dërgesa falas në të gjitha porositë
Mundësi pagese me këste

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

VERSACE U3-GRECA GLASS VEU300621

1,135.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Koleksioni

U3-GRECA GLASS 32mm -WC-

Gjinia

Femra

Ngjyra e fushës

Mekanizmi

2 hands quartz

Diametri i kornizës

Materiali i kornizës

Çelik i pastër

Materiali i rripit

Diametri i rripit

86.55X78.35

Rezistenca ndaj ujit

3 ATM

Lloji i xhamit

Safir

Trashësia

7.40mm

Pesha

70,00gr

Barkodi

7630030575877

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.