BLEJ ONLINE • PAGUAJ PASI TA PRANONI PRODUKTIN OSE ME KARTELË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

THE BATMAN EDITION

399.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

THE BATMAN Watch has a unique two-part case construction, evoking the character’s dual identity. Each case can be set to a separate time-zone, perfect for life’s international adventures. Signature elements – the Bat Symbol and movie title art – adorn the lower half of the timepiece in an industrial way. The two crowns at unusual positions drive the two separate dials. The Police logo on the cylindrical connecting rod adds the dash of Police craftsmanship. The textured leather strap compliments the overall look and feel of THE BATMAN watch.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Koleksioni

Police x Batman

Gjinia

Meshkuj

Materiali i rripit

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM (50 Metra)

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.