Natural
40

THE BATMAN VENGEANCE EDITION

299.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

The unabashed fury of THE BATMAN takes shape in the Vengeance edition. This timepiece is set with three dials for three separate time zones and comes in a black plated stainless-steel case and bracelet. The main dial is housed deep inside, with hour-markers rising upwards and outwards. The case and dial are wrapped in character with industrial screws and creative Bat Symbol layering that create a sense of depth and innovation. Each grooved crown carries the famed ‘P’ logo.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Koleksioni

Police x Batman

Gjinia

Meshkuj

Diametri i kornizës

Materiali i rripit

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM (50 Metra)

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.