Blej online.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

SALVATORE FERRAGAMO SF929S 001

126.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra

Lloji i syzeve

Dielli

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.