Natural
01.312.0259.3.016
Rado-watch-Logo

RADO Hyperchrome 01.312.0259.3.016

1,905.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Materiali

diametri

Lloji i xhamit

Safir

Rezistenca ndaj ujit

10 ATM

Origjina

Mekanizmi

Kuarc

Gjinia

Meshkuj

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.