Blej online.
Dërgesa falas në të gjitha porositë.
Mundësi pagese me këste.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

POLAROID SYZE PLD2133/S CLP

60.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Brendi

Lloji i syzeve

Dielli

Gjinia

Femije

barkodi

827886047789

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.