1+1 GRATIS. PAGUAJ VETËM PRODUKTIN ME ÇMIM MË TË LARTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

JEWELRY DIESEL DX1146040

79.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Brendi

Gjinia

Meshkuj

barkodi

4064092162004

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.
×

Na kontaktoni në Whatsapp

× Chat