1+1 GRATIS. PAGUAJ VETËM PRODUKTIN ME ÇMIM MË TË LARTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

G-SHOCK GA-B2100-1AER

165.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Lloji i Produktit

Orë

Brendi

Gjinia

Meshkuj

Diametri i kornizës

Ngjyra e fushës

Rezistenca ndaj ujit

20 ATM

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.
×

Na kontaktoni në Whatsapp

× Chat