Blej online.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FREDERIQUE CONSTANT SMARTWATCH GENTS VITALITY FC-287BS5B6

1,090.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

With a case diameter of 42mm and holding the FC-287 connected movement, this timepiece will accompany you in your day and night activities amongst many other functions. With its traditional and analogical design, you will use the connected functions by just pressuring the crown.

Brendi

Gjinia

Meshkuj

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.