Blej online.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FREDERIQUE CONSTANT FC-200MPW2AC6B

1,095.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

The elegant watch of the highest quality is a great gift for every woman. The rectangular stainless steel envelope is combined with a fitted bracelet, Frederique Constant Classics Art Deco FC-200MPW2AC6B has been maintained in silver colors. The model shield was decorated with guilling and pearl mass.

Brendi

Gjinia

Femra

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.