BLEJ ONLINE • PAGUAJ PASI TA PRANONI PRODUKTIN OSE ME KARTELË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FREDERIQUE CONSTANT AUTOMATIC SKELETON FC-310NSKT4NH6B

3,045.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

LIMITED EDITION
LIMITED TO 888 PIECES

MOVEMENT
FC-310 CALIBRE, AUTOMATIC, 38-HOUR POWER RESERVE, 26 JEWELS, 28’800 ALT/H

STRAP
BRUSHED AND POLISHED STAINLESS STEEL 3-LINK BRACELET INCLUDING AN ADDITIONAL NAVY BLUE RUBBER STRAP

Brendi

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.