BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

FOSSIL ORE ES5203

149.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Lloji i Produktit

Orë

Emri

Brendi

Ngjyra e fushës

Gjinia

Femra

Materiali i rripit

Diametri i kornizës

Rezistenca ndaj ujit

5 ATM

Mekanizmi

Kuarc

garancioni

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.