Natural
889214033154.jpg

ERMENEGILDO ZEGNA EZ5152/V 008

162.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Meshkuj

Lloji i syzeve

Optike

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.