Natural
DZ5590.jpg
DIESEL_BISCOTTO_PRIMARY_LOGO_RGB

DIESEL DZ5590

139.30 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra

Brendi

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.