BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

DAVID BECKHAM SYZE DB1098/S TJV

Çmimi origjinal qe: 255.00 €.Çmimi i tanishëm është: 204.00 €.

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Produkti ka garancion internacional.

Gjinia

Meshkuj

Brendi

barkodi

827886030309

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.