d1-d1black

D1 MILANO CHRONOGRAPH D1-CHBJ09

385.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Meshkuj

Brendi

Diametri i kornizës

Lloji i xhamit

Safir

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.