Natural
CK20136S-717
Calvin_Klein_logo.svg

CALVIN KLEIN SYZE CK20136S 717

90.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Gjinia

Femra

Lloji i syzeve

Dielli

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.