Natural
CK5910-001.jpg
Calvin_Klein_logo.svg

CALVIN KLEIN CK5910 001

72.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

Lloji i syzeve

Optike

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.