Blej online.

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

ALPINA Startimer Pilot AL-525BBG4S26

1,095.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

FUNCTIONS
HOURS, MINUTES, SECONDS, DATE

MOVEMENT
AL-525 CALIBER, AUTOMATIC
38-HOUR POWER-RESERVE, 26 JEWELS, 28’800 ALT/H

CASE
BRUSHED AND POLISHED STAINLESS STEEL 2-PART CASE
DIAMETER OF 41 MM
HEIGHT OF 11,50 MM
SCRATCH-RESISTANT CONVEX SAPPHIRE CRYSTAL WITH ANTI-REFLECTION COATING
WATER-RESISTANT UP TO 10ATM/100M/330FT
ENGRAVED CASE BACK

DIAL
BLACK DIAL WITH MAT FINISHING AND APPLIED BEIGE INDEXES WITH LUMINOUS TREATMENT
OUTER RING WITH BEIGE SECONDS GRADUATION
DATE WINDOW AT 6 O’CLOCK
HAND-POLISHED SILVER COLOR HOUR AND MINUTE HANDS FILLED WITH BEIGE LUMINOUS TREATMENT
HAND-POLISHED SILVER COLOR SECOND HAND WITH RED TRIANGLE

STRAP
BLACK CALF LEATHER STRAP WITH OFF-WHITE STITCHING AND RED LINING

Brendi

Gjinia

Meshkuj

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.