BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

DISTRIBUTOR I AUTORIZUAR

ALPINA Startimer Pilot AL-372GR4FBS26

1,050.00 

Mundësi pagese:

TEB - STARCARD deri në 6 këste.

FUNCTIONS
HOURS, MINUTES, SECONDS, CHRONOGRAPH, BIG DATE

MOVEMENT
AL-372 CALIBER, QUARTZ
48 MONTHS BATTERY LIFE, 13 JEWELS

CASE
BRUSHED AND POLISHED BLACK PVD STAINLESS STEEL 2-PART CASE
DIAMETER OF 41 MM
HEIGHT OF 12,75 MM
SCRATCH-RESISTANT CONVEX SAPPHIRE CRYSTAL WITH ANTI-REFLECTION COATING
WATER-RESISTANT UP TO 10ATM/100M/330FT
ENGRAVED CASE BACK

DIAL
GREEN DIAL WITH MAT FINISHING AND APPLIED BEIGE INDEXES WITH LUMINOUS TREATMENT
OUTER RING WITH BEIGE CHRONOGRAPH SECONDS GRADUATION
BEIGE HOUR AND MINUTE HANDS FILLED WITH BEIGE LUMINOUS TREATMENT
BEIGE CHRONOGRAPH SECOND HAND WITH RED TRIANGLE
CHRONOGRAPH 10TH OF A SECOND COUNTER AT 3 O’CLOCK WITH BEIGE HAND AND BEIGE GRADUATION
SECONDS COUNTER AT 6 O’CLOCK WITH BEIGE HAND AND BEIGE GRADUATION
CHRONOGRAPH 30 MINUTES COUNTER AT 9 O’CLOCK WITH BEIGE HAND AND BEIGE GRADUATION
BIG DATE WINDOW AT 6 O’CLOCK

STRAP
BROWN CALF LEATHER STRAP WITH OFF-WHITE STITCHING

Brendi

Gjinia

Meshkuj

Më shumë se 10,000 produkte për ju
Njejtë sikur në dyqanet tona, vetëm online!
Dërgesa të menjëhershme
Për ju edhe më shpejtë!
Blerje të sigurta
Pagesë me kartelë dhe para në dorë
Ju ndihmojmë
Për ju 24/7 në të gjitha kanalet tona të komunikimit.