fbpx

BLEJ ONLINE - TRANSPORT I SHPEJTË

Filtër

Tissot simbolizohet me plusin e flamurit zviceran që përshkruan cilësinë dhe besueshmërinë zvicerane që nga viti 1853. Në mbarë botën, orët Tissot konsiderohen lidere në industrinë tradicionale zvicerane të prodhimit të orëve. Motoja  ‘Inovatorët nga Tradita’ thekson cilësinë e lartë të markës dhe secili komponent i orëve të tyre njihet në mbarë botën.

www.tissotwatches.com