Play Video

DETEKTIVI MË I FAMSHËM NË BOTË DHE POLICE BASHKUAN FORCAT PËR TË LANSUAR KOLEKSIONIN E ORËVE BATMAN

KATËR ORË UNIKE, PRODUKSIONI I TË CILAVE ËSHTË I LIMITUAR NË VETËM 10,000 COPË

KOLEKSIONI THE POLICE X THE BATMAN SJELLË NJE DEKLARATË TË FUQISHME TË STILIT E CILA INSPIROHET NGA FILMI MË I RI.

TË GJITHA DIZAJNET VIJNË ME PAKETIM SPECIAL 3D BATËING DHE THURJE TË INSPIRUARA NGA KOSTUMI BATSUIT